Kegel X-treme

Al jaren is de familie Boudaer een begrip in Middelkerke. Wat ooit begon met een bowling is nu uitgegroeid tot een waar paradijs voor jong en oud. De familie bouwde een heus all -weather –facilities park uit met dinopark, bowling, minigolf, lasershooting, karting, …

Bowling

Je kan er een wedstrijdje spelen onder elkaar of gewoon gaan voor de gezelligheid. Alles kan op de moerne bowlingbanen!

Karting

Met "Formule E-Karting" biedt De Kegel X-treme het enige race circuit langs de Vlaamse Kust. Ook ecologische verantwoord, want ze werken er met de nieuwste generatie elektrische karts. Deze vormen geen belasting voor het milieu, noch voor de omwonenden. Zelfs de meest ervaren kartpiloten komen op het circuit racen.

Laser shooting

Een spannende buitenaardse wereld om de strijd in aan te gaan, met je vrienden of met de interactieve doelen en vijanden in het labyrint. Iedereen kan dit spelen en zelfs voor de allerkleinsten zijn er aangepaste geweren zodat zij ook kunnen meegenieten van dit spel. Geen harnas meer nodig, alleen met het lasergeweer het avontuur tegemoet!

Minigolf

Een uitdagende mini golf baan in Formule 1 thema die jong en oud zal verrassen en vermaken. Ontdek de Formule 1, betreedt de magische wereld van glow in the dark en versla je tegenstanders!

House of riddles

Ontdek deze nieuwe attractie voor een superbeleving. Ga op zoek naar de code om de safe te kunnen openen en zo de kamer te verlaten...

Meer informatie over alle attracties, openingsuren en prijzen vind je op de website.