De camping

Middelkerke Camping VikingMiddelkerke Camping VikingMiddelkerke Camping VikingMiddelkerke Camping VikingMiddelkerke Camping Viking

Plezier voor elke leeftijd

In onze groene oase van rust kan je samen met je gezin en familie genieten van een welverdiende en deugddoende vakantie. De kinderen kunnen terecht op één van de twee speelpleinen, of ze kunnen een bezoekje brengen aan de levendige kinderboerderij. Ook wie graag eens wat meer wind in de haren heeft, kan hier zijn hart ophalen; de camping ligt langs het vernieuwde fietsnetwerk West-Vlaanderen. Met 3.180 km fietsnetwerk en 1.045 knooppunten telt het vernieuwde fietsnetwerk van West-Vlaanderen eindeloos fietsplezier voor jong en oud. Onlangs werden alle bordjes vervangen en alle knooppunten voorzien van nieuwe nummers.

Hieronder vind je enkele van de vele routes:

Alles op wandelafstand

Alles is binnen wandelbereik van onze camping, de auto kan dus gerust een weekje aan de kant staan. Het centrum en de wandelpromenade van Middelkerke liggen op 200m wandelen. Het stedelijk zwembad grenst aan onze camping, waardoor je helemaal niet ver moet voor een verfrissende duik, ongeacht het weer. Ook het marktplein, de sporthal, het culturele centrum en de bibliotheek liggen vlakbij.

Ben je eerder geneigd om ter ontspanning eens een gokje te wagen? Ook dat kan! Een korte wandeling van 500m brengt je tot aan het casino, waar je ook kan genieten van allerlei evenementen. Binnen- en buitenlandse artiesten komen er regelmatig de avond opfleuren en verzorgen steeds entertainment voor oud en jong.

Een ontspannend verblijf vlakbij de zee en het strand?

Ben je ook op zoek naar een ontspannende, betaalbare vakantiewoning die je een compleet vakantiegevoel bezorgt, zonder daarvoor ver te moeten reizen? Dan kan je zeker terecht in onze groene oase van rust, vlakbij het strand en de zee.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.